Aart vergelijkt energie

Lang bij je huidige energieleverancier blijven en je niet bezig houden met energie vergelijken zorgt ervoor dat jij honderden euro’s per jaar laat liggen. Je denkt dat je kortingen ontvangt voor het feit dat je loyaal blijft aan je leverancier, maar dit is niet zo! Als bestaande klant maak je gebruik van tarieven die duurder zijn dan de tarieven die gerekend worden aan nieuwe klanten. Overstappen naar een nieuwe energieleverancier loont! Behaal je voordeel door energie vergelijken.

Verschillende tarieven

Het is niet heel raar dat energieleveranciers verschillende tarieven hanteren voor klanten. Om nieuwe klanten te werven, hanteren zij goedkopere tarieven. Hiermee maken zij energiecontracten aantrekkelijk en zorgen zij er voor dat consumenten na energie vergelijken een overstap maken naar een andere energieleverancier. Dit betekent wel dat je de gehele periode van je contract profiteert van voordelige energietarieven. Zodra je contract afloopt krijg je een aanbod om te verlengen. Ook dan zeggen veel energieleveranciers dat dit de goedkoopste tarieven zijn, maar helaas. Dit is vaak niet zo. Overstappen naar een andere energieleverancier zodra je contract is afgelopen loont. Je kunt een overstap beginnen door  te starten met energie vergelijken. Ook komt het voor dat mensen meer energie gebruiken omdat er steeds meer thuis aan online casino’s wordt gedaan. Veel mensen spelen tegenwoordig veel blackjack tips of roulette via de telefoon. Deze gaan enorm snel leeg en verbruikt dus meer energie. Hier hebben wij ook aangedacht.

Energie vergelijken en overstappen

Om te starten met energie vergelijken begin je met het invullen van het recentelijke jaarverbruik van de woning, je postcode en huisnummer. Aan de hand hiervan kan er een duidelijke vergelijking worden gemaakt. Nu zal je denken: “Waar is dit voor nodig?”. Dit heeft te maken met de kosten zoals de regiotoeslag op gas en de netbeheerskosten die verschillen per gemeenten en regio. De netbeheerkosten en de regiotoeslag op gas op jouw adres zijn namelijk anders dan voor iemand in een andere regio. Bij energie vergelijken wil je natuurlijk wel dat de juiste kosten worden berekent om niet voor onverwachte verrassingen te staan zodra je de rekening binnen krijgt. Daarnaast wordt het energieverbruik gebruikt om de leveringskosten voor gas en stroom zo correct mogelijk te berekenen.

Wanneer je klaar bent met energie vergelijken zie je vaak al snel dat het loont om over te stappen. Dit kun je al doen binnen 5 minuten waardoor je direct bespaart op je energiekosten. Behaal daarom je voordeel door energie vergelijken en bespaar zomaar tot €300,- per jaar. Start nu hier!

Voor informatie over groene stroom, klik hier.

by
Categories: Aart vergelijkt energie | Comments Off on Aart vergelijkt energie